TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB ÇMO Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ve TMMOB ÇMO Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Yayımlandı

 

18 Mart 2021 tarih ve 31427 sayılı Resmi Gazete ile; Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlandı.

15. Olağan Genel Kurulumuzda delegelerimizin oy çokluğu ile aldığı kararlar üst Birliğimiz TMMOB tarafından onaylandıktan sonra Cumhurbaşkanlığına iletilerek ilgili Bakanlıkların görüşlerinin alınması akabinde bugün Resmi Gazete‘de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İşsiz üyelerin, oda organlarından eğitim alma koşulu, doğum izninde olan üyelerimiz için aidat muafiyeti ve oda organlarına bağlı yönetim kurulu üyelerine eğitmen ücreti ödenmemesi ile ilgili değişiklikler içeren Yönetmeliklerimiz doğrultusunda Odamız Şube ve Temsilciliklerimiz tarafından 18.03.2021 tarihi itibariyle uygulamaya yönelik işlemler gerçekleştirilebilecektir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Yönetmelik karşılaştırma tablomuz için tıklayınız.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği görmek için tıklayınız.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği görmek için tıklayınız.