BİRLİK MÜCADELE VE DAYANIŞMA GÜNÜ 1 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü Emeğin Bayramı 1 Mayıs Türkiye‘nin dört bir yanında coşkuyla kutlandı.
İstanbul`da Taksim Meydanı 1 Mayıs`ta yeniden emekçilerle buluşurken, Ankara Sıhhiye`de son dönemlerin en coşkulu ve kitlesel mitingi yapıldı.
Oda Yönetim Kurulu üyelerimizin Ankara, Bursa ve Mersin`de katıldığı kutlamalarda "Her gün 1 Mayıs, her yer Taksim" sloganları atıldı.
Birimlerimizin Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Mersin`de katıldığı 1 Mayıs alanları mühendis, mimar, şehir plancısı, doktor, avukat, işçi, kamu emekçisi, işsiz, öğrenci, kadın, eşcinsel, sanatçı binlerce kişiye ev sahipliği yaptı.
Baskı, korku ve gerginlik yaratılarak gölge düşürülmeye çalışılan 1 Mayıs gösterileri sırasında 200`ün üzerinde kişi de gözaltına alındı.