TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
14. DÖNEME BAŞLARKEN

Değerli Meslektaşlarımız,

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi XIV. Olağan Genel Kurulu ve seçimler 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde tamamlanmış, 15 Şubat 2022 tarihinde ise 14. Dönem yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yaparak yeni dönemin çalışma planlamasına başlamıştır.

14. Dönem ÇMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu olarak önümüzdeki 2 yıllık süreçte mesleki haklarımızın savunulmasından doğanın talanına, ülkenin dört bir yanında süren ve parçası olduğumuz emek mücadelesinden cinsiyetçi iş bölümüne kadar mesleğimizi ve yaşamımızı etkileyen tüm alanlarda üyelerimizle birlikte mücadele edeceğiz.

Diplomalarımızı yok sayan mevzuat değişiklikleri ile sertifika ve belgelendirmelere karşı mesleki haklarımızı sonuna kadar savunacak, mesleğimizin hak ettiği saygınlığa ulaşabilmesi için gerekli tüm mücadeleyi birlikte vereceğiz.

İki yıllık 14. Dönem yönetim sürecinde ücretsiz eğitimlerle meslektaşlarımızın mesleki birikimlerine katkı sunmayı amaçlarken çıkaracağımız teknik dokümanlarla üyelerimizin mesleki yaşamlarında karşılaştıkları sorunlar için de çözümler üreteceğiz.

İktidarın toplum yararını ve bütün canlıların yaşam alanlarını yok sayan politika, söylem ve baskılarına, çalışma alanlarımızın diğer meslek disiplinleri tarafından işgal edilmesine, eğitimimizin ve diplomalarımızın yok sayılmasına karşı mücadeleyi, bütün üyelerimizle birlikte yürütecek ve kazanacağız.

Emek, Bilim, Doğa için mücadeleyi esas alan anlayışımız ile barış, adalet, eşitlik ve çoğulculuktan yana birlikte yöneteceğimiz iki yıllık süreçteki mücadelenin sözcüsü olacağız.

Hep birlikte çıktığımız yolda bütün şube üyelerimizi saygıyla selamlıyoruz.

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası

İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu

05.03.2022 00:00
Okunma Sayısı: 356
Fotoğraf Galerisi