TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
2021 YILIAJANDALARIMIZ SİZLER İÇİN HAZIR

Sevgili Meslektaşlarımız ,

Sizlere bu sefer değişik bir mektubumuz var, Teşekkür mektubu.
Tüm dünya olarak olağanüstü koşullarda yaşıyoruz. COVID-19 salgını ve küresel çevre sorunları. Virüs salgını, tüm kurumları etkilediği gibi Odamızı da maddi manevi etkiledi, ekonominin bile alt üst olduğu bu dönemde üyelik aidiyetinizi öncelik sayarak böylesi bir dönemde Odamıza sunmuş olduğunuz desteğiniz için teşekkürü borç biliriz.

Hepimizin birbirimize bağımlı olduğunu, farklılıklarımızdan çok daha fazlasını paylaştığımızı bu da göstermezse eğer, başka hiçbir şey göstermez. Amaç kazanmak değil kollektif mücadeleyi örmek ve büyütmek. Zaman aksın ve mücadeleyi bir sonraki kuşağa aktaralım yeter.

 

Değerli Üyelerimiz,

Çevre Mühendisleri Odası sizin de gayet iyi bildiğiniz gibi, işte tam da böyle anlar ve günler için var. Esas olan işimizi iyi yapmak hepsi bu, Vaziyetten vazife çıkarmak. Bilimsel olanı korumak, gerçekler ve meslek haklarımız için mücadele etmek. Sizlerin, bizlerin sesi olmak için varız. Ahlakî bir yükümlülüğümüz var Çevre Mühendisleri Odası için. Özellikle bizden sonra gelecek nesiller için, bir şey yapalım ki en azından çabaladılar desinler gelecek kuşaklar.

Tam da bu noktada: Bağımsız ve objektif Çevre Mühendisleri Odasının eksiksiz, hatta daha da güçlenerek sürdürülmesinde tüm üyelerimizin desteği can alıcı önem taşıyor. Bunu ancak birlikte başarabiliriz. Önümüzde yürütülecek ve kazanılacak birçok mücadele var; ama bunları birlikte götüreceğiz, hepimiz, hep birlikte. Ancak birlikte olursak bir şansımız var.

 

Sevgili Üyelerimiz,                                            

Hiç eksilmeyen o kesintisiz desteğiniz için sonsuz teşekkürlerimizle,
Sevgiler, saygılar, selamlar,


Sağlıkla kalın…

15. Dönem Çevre Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu

 

04.03.2021 00:00
Okunma Sayısı: 265
Fotoğraf Galerisi