TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
2024 YILINDA ARAMIZA KATILAN MESLEKTAŞLARIMIZA YÖNELİK MESLEĞE İLK ADIM EĞİTİM SEMİNERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.
Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun olarak aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza yönelik ilkini 2013 yılında gerçekleştirdiğimiz Mesleğe İlk Adım Eğitim Seminerimizin 11.'sini 26-27-28 Ağustos 2023 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.
Bu yıl mezun olarak aramıza katılacak olan meslektaşlarımıza yönelik ücretsiz olarak düzenlenen eğitim semineri kapsamında 15 farklı alanda konusunda uzman meslektaşlarımız tarafından genel bilgilendirmeler yapılarak deneyimleri paylaşılmıştır.
Ayrıca eğitim semineri sonunda “Kariyer Öyküleri” bölümünde Karabağlar Belediye Başkanı ve önceki dönem Şube Başkanımız Helil İNAY KINAY özel sektörde konularında uzman değerli meslektaşlarımız Alper Tunga DOST ve Funda APA ASLAN kariyer yolculuklarını ve mesleki deneyimlerini katılımcılarımızla paylaşmışlardır.
Eğitim seminerimiz sürecinde bizlerle birlikte olan ve eğitimci olarak destek veren meslektaşlarımız Afşar ÜRÜT Ceyda Ceren ULUER, Cihan DÜNDAR, Çiğdem TEKNECİ, Efem BİLGİÇ, Lütfü KIPKIP, Mehmet SİYER, Mustafa ECE, Mustafa Kemal AK, Müge BAĞIRGAN, Nazlı YEMİŞÇİ, Nihan ÖZTÜRK, Serhat TANYERİ, Tarık ADA, Yasemin ÖZDEMİR ve Yiğithan KAZANCI’ya katkı ve destekleri için teşekkür ediyoruz.
Eğitim seminerimize katılan yeni mezun olacak meslektaşlarımıza mesleki yaşamlarında başarılar diliyor; mesleki başarılarını doğanın, toplumun, ülkemizin yararına kullanacaklarına olan sonsuz inancımızla yürekten kutluyoruz…
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi
09.09.2024 17:56
Okunma Sayısı: 31
Fotoğraf Galerisi