TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
5. MESLEKTE ONUR YILI PLAKET TÖRENİ VE GALA GECESİNİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi olarak gelenekselleştirdiğimiz Meslekte Onur Yılı Plaket Töreni ve Gala Gecesi‘nin 5‘incisini, 28 Nisan 2018 tarihinde Su Otel‘de üyelerimiz ve sponsorların büyük desteğiyle protokol ve basın mensuplarının da dahil olduğu geniş bir katılımla gerçekleştirdik.

Meslekte 20, 25 ve 30‘uncu yıllarını tamamlayan üyelerimizi, plaket takdimiyle onurlandırmak ve çevre mühendislerinin bir araya gelerek birlik ve dayanışmalarının artmasını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz geceye protokol olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdurrahman Yılmaz, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şimşek ve Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sağdur katılım sağladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü‘nden İl Müdür Yardımcısı Süleyman Dohman, İl Müdür Yardımcısı Ceyhan Öğren Eciş ve aynı zamanda meslekte 20. yıl plaketi alan Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Sezer Kaya‘nın katılım sağladı. Şube Başkanımız Uğur Burhan Yıldırım‘ın açılış konuşmalarıyla başlayan gecede Odamız Onur Kurulu üyesi ve aynı zamanda Şubemiz 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Atasoy‘a, 2. Dönem çalışmalarından dolayı hazırlanan teşekkür plaketini Başkan Yıldırım takdim etti. Yönetim Kurulu Saymanımız Cengiz Çelen ve Yönetim Kurulu Üyemiz Canan Aktaş‘ın Meslekte 20. Yıl plaketi aldığı gecede ayrıca sponsor firmalara desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Gece boyunca aralıklarla devam eden canlı müzik eşliğinde davetliler eğlenceli anlar yaşadı. Gala gecelerimizin vazgeçilmezi haline gelen çekilişimizde ise davetlilere çeşitli kategorilerde 12 adet hediye verildi.

Geceye katılım sağlayan tüm üyelerimize, meslektaşlarımıza, sponsor olarak destek veren firmalara, değerli protokolümüze ve geceye katılarak bizi onurlandıran tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Gecede çekilen tüm fotoğraflara ve videolara aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz. Bir sonraki gala gecemizde görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunarız.

https://www.dropbox.com/sh/vn53dpm3dzelfqm/AAA0ABrrv4Yf5k5CpP-MHDk-a?dl=0

https://www.dropbox.com/sh/qi3u6edtx6s3nmc/AAAUZEUpihYHdjeJMybyNgIxa?dl=0

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası

Antalya Şubesi Yönetimi

 

05.05.2018 00:00
Okunma Sayısı: 161
Fotoğraf Galerisi