TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
ATIKSU ARITMA TESİSİ İŞLETME PERSONELİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

 

Değerli Üyemiz,

 

Şubemiz tarafından meslek alanlarımızda  sorumlu çevre mühendisine bağlı olarak görev yapan yardımcı personele yönelik  olarak planlanan Meslek İçi Eğitimler kapsamında; 28-29 Temmuz 2022 tarihinde ‘Atıksu Arıtma Tesisi İşletme Personeli Bilgilendirme Eğitimi` düzenlenecektir. Eğitim içeriği ekte yer almaktadır.

 

Eğitim yeterli katılımın sağlanması halinde organize edilebilecek ve minimum 15 kişi, maksimum 30 kişinin katılımı ile gerçekleştirilecektir.

 

Eğitim Katılım Ücreti  : 486 ₺

 

Kesin kayıt işlemi için kontenjan bilgisi alındıktan sonra eğitim ücretinin birime ait duyurulan banka hesabına yatırılmış olması gerekmektedir. Katılım iptal edilmesi durumunda eğitim ücreti iade edilmez. Eğitim Şubemiz tarafından iptal edilmesi durumunda katılımcıya ücret iadesi yapılacaktır.

Eğitime katılmak isteyen Arıtma Tesisi Sorumlu Mühendisine bağlı olarak çalışan teknik personel ve tesis personelinin 20 Temmuz 2022 Çarşamba tarihine kadar ekte yer alan başvuru formunu doldurarak Şubemiz (cmoizmir@cmo.org.tr) adresine iletmeleri gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.

 

Saygılarımızla.

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi