TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
BİLİRKİŞİLİK İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI

6754 sayılı Bilirkişilik Kanununun 6. maddesi ile Bilirkişilik Yönetmeliğinin 33. maddesi gereğince, 2017 yılı Ekim Ayı itibariyle adli ve idari yargı alanında yürütülen bilirkişilik faaliyetinin yapılabilmesi için, bilirkişilik yapacak kişilerin "Bilirkişilik Temel Eğitimi" ni tamamlamaları ve katılım belgesi sahibi olmaları gerekmektedir.

 


T.C. Adalet Bakanlığı Bilirkişilik Daire Başkanlığı`nın 4 Ekim 2018 tarihli Bilirkişiliğe Kabule ve Bilirkişilik Başvuru Usul ve Esaslarına İlişkin Duyurusunda belirlenen usul ve esaslara göre Bilirkişilik Temel Eğitimini tamamlayanlar, 5 Kasım – 30 Kasım 2018 tarihleri arasında bilirkişilik bölge kurullarına başvuru yapılabileceklerdir. İlgili duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

 

 

            Odamız tarafından Bilirkişilik Temel Eğitimlerine ilişkin planlamalar devam etmekte olup Eğitim tarihleri kesinleştikçe Odamızın web sayfasından duyurulacak ve üyelerimize e-posta yoluyla iletilecektir.

 

Bilirkişilik Eğitimlerimize ilişkin taleplerinizi bilirkisilik@cmo.org.tr adresine gönderebilir veya birimlerimizle irtibata geçebilirsiniz.

09.10.2018 00:00
Okunma Sayısı: 620
Fotoğraf Galerisi