TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BAŞKANLIĞINI CANAN AKTAŞ DEVRALDI!

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şube 3. Dönem Yönetim Kurulu 18 Şubat 2018 tarihi itibari ile Uğur Burhan YILDIRIM başkanlığında göreve başladı. Çalışmalarına büyük özveri ile başlayan 3. Dönem Yönetim Kurulu kısa zamanda faaliyetlerini başarı ile sürdürdü.  Bu süreçte Başkan Uğur Burhan YILDIRIM, iş hayatındaki yoğunluğunun artması ile iş seyahatleri programının sıklığı nedeniyle oda başkanlığı görevini bırakmak zorunda kalmıştır. 1. sıradaki yedek üye İsmail Burak KIRKAĞAÇ asil yönetim kuruluna alınmış ve yeni yönetim kurulu başkanı Canan AKTAŞ seçilmiştir.

Yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Uğur Burhan YILDIRIM, Canan AKTAŞ‘a görev teslimini gerçekleştirmiştir. Odamız ve Şubemiz çalışmalarında büyük emeği olan Sayın YILDIRIM‘a teşekkür ediyor, devam eden süreçte başarılarının devamını diliyoruz.

Görevi devralan, Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Yeni Başkanı Canan AKTAŞ‘a başarılar diliyor ve Şubemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

03.12.2018 00:00
Okunma Sayısı: 341
Fotoğraf Galerisi