TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
FİRMA FAALİYET ALANLARI GÜNCELLENMESİ HAKKINDA DUYURU

 FİRMA FAALİYET ALANLARI GÜNCELLENMESİ HAKKINDA DUYURU

 

Değerli Üyemiz

 

Şubemiz tarafından meslek alanımızla ile ilgili konularda yerel yönetimlerle kurumsal işbirliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların yanı sıra; belediyeler, kamu kuruluşları, ticaret ve sanayi odaları ile  mesek alanımızla ilgili konularda çevre mühendisi istihdamı ve odamıza kayıtlı firmalardan hizmet alınmasına yönelik görüşmeler yapılmaktadır.

 

Ayrıca; iklim değişikliği, Paris Antlaşması ve Avrupa Yeşil Mutabakat süreci ile birlikte çevresel konularda kamu ve özel sektör yatırımlarının artması beklenmektedir.

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Serbest Çevre Mühendisliği Hizmetleri Uygulama, Tescil, Denetim Ve Asgari Ücret Yönetmeliği gereğince çevre mühendisliği hizmeti veren firmaların tescili gerçekleştirilmekte ve Odamıza kayıtlı olan firmaların listesi web sitemizde yayınlanmaktadır.

 

Ancak firmaların tescil işlemleri sırasında bildirdiği faaliyet alanlarına ilişkin veriler güncel hizmet konularını detaylı olarak içermemektedir.

 

Bu nedenle; Şubemize farklı konularda çevre mühendisliği hizmeti almak isteyen kuruluşlardan gelen talepler ile ilgili doğru yönlendirme yapabilmek için firma listelerimizin faaliyet alanlarını içerecek şekilde güncellenmesi ihtiyacı doğmuştur. Ekli formu doldurarak faaliyet alanlarınızı güncelleyebilirsiniz.

 

Çevre Mühendisliği uzmanlık alanlarımız ile ilgili istihdamın arttırılması,meslek alanımıza yönelik süreçlerin denetimi ve yönetimi ile ilgili yürüttüğümüz çalışmalara desteğiniz Odamız çalışmalarına da güç katacaktır..

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

 

 

Anket Bağlantı Adresi:https://forms.gle/DzYpzMpA4Uw9kQUMA

01.10.2021 00:00
Okunma Sayısı: 218