TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
İZSU ATIKSU ARITMA TESİSLERİNDE GÖREV YAPMAKTA OLAN PERSONELE YÖNELİK EĞİTİM SEMİNERLERİMİZİ TESİS YETKİLİLERİ EĞİTİM SEMİNERİ İLE TAMAMLADIK.

İZSU ATIKSU ARITMA TESİSLERİNDE GÖREV YAPMAKTA OLAN PERSONELE YÖNELİK EĞİTİM SEMİNERLERİMİZİ TESİS YETKİLİLERİ EĞİTİM SEMİNERİ İLE TAMAMLADIK.

Şubemiz tarafından, Mesleki Denetim ve İşbirliği Protokolü kapsamında İZSU atıksu arıtma tesislerinde görev yapmakta olan personele yönelik düzenlenen eğitim seminerlerini 16-17 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz "İZSU Tesis Yetkilileri Eğitim Semineri" ile tamamlanmıştır.

Atıksu arıtma tesislerinde tesis yetkilisi ve çevre mühendisi olarak görev yapan personelin katıldığı eğitim semineri kapsamında; konuşmacılarımız tarafından atıksu arıtma tesisleri işletimi ile ilgili mevzuat, projelendirme süreçleri, modelleme uygulamaları, tesisi işletimi, işçi sağlığı ve güvenliği , çalışanların sağlık riskleri ve personel yönetimi konularında sunumlar yapılmıştır. 

Atıksu arıtımında yeni teknolojiler ile enerji verimliliği konularında uygulama örneklerinin de aktarıldığı seminer kapsamında arıtma tesislerinde görev yapan meslektaşlarımız da kendi deneyimleri ile birlikte görüş ve önerilerini aktarmışlardır.

Sunumları ile destek veren konuşmacılarımız Sn. Adem GÜZEL, Sn. Ayşe COŞKUN BEYAN, Sn. Burcu DURĞAN, Sn. Figen ÖNDER, Sn. Gökhan ÇEVİK, Sn. İbrahim İLHANLI, Sn. Rahile YENİ, Sn. Serhat TANYERİ, Sn. Şuayip DIŞPINAR ve Sn. Yasemin ÖZDEMİR‘ e, eğitim programı hazırlık aşamasında ve eğitim süresince destek veren Su-Atıksu Komisyonu Yürütücümüz Sn. Sadık OKUTUCU‘ya, komisyon üyemiz Sn. Şahin HAMARAT‘a, katkı ve görüşleri ile destek veren tüm komisyon üyelerimize ve eğitim katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

TMMOB  Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

27.12.2021 00:00
Okunma Sayısı: 181
Fotoğraf Galerisi