TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
KADIN KOMİSYONUMUZ YENİ DÖNEMİN İLK ETKİNLİKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
ÇMO İstanbul Şubesi Kadın Komisyonu olarak 13.Dönemin ilk toplantısını  1 Mart2020 Pazar günü gerçekleştirdik. Kadıköy‘de kahvaltı eşliğinde yaptığımız toplantımızda TMMOB Kadın Komisyonu‘nun tarihi ve yapısı aktarıldı. Toplantıda yeni dönem çalışmaları da konuşuldu.

Etkinlik 5 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan TMMOB İKK Kadın Komisyonu Kokteyli‘ne ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşması‘na çağrısı ile sona erdi.

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Kadın Komisyonunca her yıl organize edilen  Geleneksel 8 Mart Söyleşisi ve Kokteyline Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Kadın Komisyonu olarak katılım gösterdik. Etkinlik 05 Mart 2020 Perşembe günü Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube‘sinde TMMOB‘a bağlı Odaların kadın üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Avukat Meriç Eyüboğlu‘nun İstanbul Sözleşmesi, 6284 Sayılı Kanun ve kadın haklarına ilişkin gerçekleştirdiği söyleşinin ardından üyeler söz alarak soru ve cevaplarla katılım sağladı. Söyleşinin ardından kokteyle geçildi.

Bileşeni olduğumuz 8 Mart Platformu‘nun düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşması Kadıköy Beşiktaş İskelesi önünde gerçekleşti.

 

13.03.2020 00:00
Okunma Sayısı: 227
Fotoğraf Galerisi