TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE! ÇEVRE YÖNETİM HİZMETLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK KAPSAMINDAKİ UYGULAMALARIN BİR KISMI ASKIYA ALINMIŞTIR.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından corono virüs salgını nedeni Çevre Yönetim Hizmetleri Hakkında Yönetmelik kapsamındaki uygulamaların bir kısmının askıya alındığına ve E-İzin ve E-yeterlilik uygulama sorunlarıyla ilgili Bakanlığa gelinmemesi konusunda  duyuru yayımlanmıştır.

17.03.2020 tarihinde ecbs üzerinden aşağıdaki yayımlanan duyurular aşağıda yer almaktadır.

Saha Ziyaretlerinin ertelenmesi

30/07/2019 tarihli ve 30847 sayılı Çevre Yönetimi Hizmetleri Hakkında Yönetmelik kapsamında çevre yönetimi hizmeti verilen işletmelere yapılacak aylık ziyaretler, çevresel konularda eğitim programları ve iç tetkik ziyaretleri ile sonrasında hazırlanması gereken raporlar, korono virüs salgını kapsamında ülkemizde alınan tedbirler doğrultusunda geçici olarak askıya alınmıştır. Ayrıca ülkemizde alınan tedbirler çerçevesinde, anılan yönetmelik kapsamında soru, görüşme vb. durumlar için Bakanlığımız merkez yerleşkesine ziyaretler yapılmaması iletişimin, telefon ile sağlanması hususunda hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir.

 

Önemli Duyuru

İkinci bir duyuruya kadar corona virüs salgını nedeniyle E-İzin ve E-Yeterlik sistem sorunlarıyla ilgili Bakanlığımıza gelinmemesi ve sorunların mehmet.gursoy@csb.gov.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

24.03.2020 00:00
Okunma Sayısı: 275
Fotoğraf Galerisi