TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
MESLEKTE ONUR YILI PLAKET TÖRENİ VE YENİ YILA MERHABA KOKTEYLİMİZDE ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİK..

MESLEKTE ONUR YILI PLAKET TÖRENİ VE YENİ YILA MERHABA KOKTEYLİMİZDE ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİK...

 

Değerli Üyemiz

 

Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi olarak, 7 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Meslekte Onur Yılı Plaket Töreni ve Yeni Yıla Merhaba Kokteylinde siz değerli üyelerimiz ve dostlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık.

 

Üyelerimiz, Oda Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sayın   A.Avni ATAYOL, TMMOB Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın   Halil GEZER, DEÜ Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Abdurrahman BAYRAM, Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı İ. Uğur TOPRAK ve şubemiz çalışma komisyonları yürütücülerimizin katılımı  ile Tepekule Kongre Merkezinde gerçekleştirdiğimiz organizasyon kapsamında;   20. , 25. , 30. ve 35. yılını kutlayan meslektaşlarımıza plaketlerini sunmanın mutluluğunu yaşadık. 

 

Plaket töreni sonrası kokteyl ile devam eden etkinliğimize  katılarak bizlerle birlikte olan üyelerimizin yanı sıra tüm konuklarımızın katılımı bizlere keyifli bir zaman dilimi yaşatmıştır.

 

ÇMO İzmir ailesi ve örgütü olarak beraberliğimizi ve vefamızı anımsadığımız etkinliğimizde katılım ve destekleri için  bizlerle birlikte olan üyelerimize, konuklarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

 

Gelecekte daha güçlenerek, çoğalarak, birlikte nice yıllarımızı kutlamak dileğiyle...  

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

11.01.2022 00:00
Okunma Sayısı: 236
Fotoğraf Galerisi