TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
ODAMIZIN OLAĞAN GENEL KURULUNA VE SEÇİMİNE KATILDIK

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi olarak Odamızın, 31 Mart ve 1 Nisan 2018 tarihlerinde Ankara‘da yapılan 14. Olağan Genel Kuruluna asil delegelerimizle birlikte katılım sağladık. 31 Mart Cumartesi günü gerçekleşen Genel Kurul toplantısında Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi Harika DİNÇ divan kurulu üyeliği görevini üstlendi. Çalışma Komisyonlarının, Odanın işleyişine dair önemli öneriler getirdiği Genel Kurul demokratik bir ortamda ve çevre mühendislerine yakışır bir üslupla gerçekleşti.

Genel Kurul toplantısı akşamında düzenlenen yemekte ise Şubemiz 2. Dönem Başkanı ve mevcut Oda Onur Kurulu üyeliğine seçilen Lokman ATASOY ile 13. Dönem Oda Denetleme Kurulu üyesi ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ahu Nur ŞAHİN‘e plaket takdim edildi.

1 Nisan Pazar günü ise Odamız Genel Merkezinde yapılan yeni yönetim kurulu seçimine delegelerimizle birlikte katılım gösterip oylarımızı kullandık. Seçim sonucunda, Oda yönetimine aday olan 2 listeden "genç çevre mühendisleri" grubu seçimi kazanmıştır. Kendilerine başarılar diliyoruz.

07.04.2018 00:00
Okunma Sayısı: 87
Fotoğraf Galerisi