TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
# SOMAKANUNU GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, # SomaKanunu çalışmalarıyla ilgili olarak, ‘ÇMO`nun çalışmasını destekliyoruz. Biz de gelişmelerin takipçisi olacağız` dedi.

Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, 22 Mayıs`ta  başlatılan # SomaKanunu çalışmaları kapsamında, 17 Haziran Salı günü, Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk`ü ziyaret etti.

Soma`da 13 Mayıs 2014`de meydana gelen ve 301 madencimizin yaşamını yitirmesine neden olan facianın ardından ÇMO`nun başlattığı # SomaKanunu çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Bu süre zarfında siyasiler, gazeteciler ve Oda`larla görüşen Başkan Bozoğlu, son olarak ziyaret ettiği Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi`ne yürüttükleri çalışmaları anlattı. Sözcü`nün Temsilcisi Öztürk, ülke gündeminin yoğunluğu nedeniyle, tıpkı 1999 Marmara depreminde olduğu gibi Soma`nın da unutulacağı kaygısı taşıdığını belirten Bozoğlu`na, başlatılan çalışmayı desteklediklerini, yapacakları haberlerle Soma faciasını unutturmayacaklarını söyledi.

Daha sonra kuraklık, 3.Havalimanı, Ergene havzası gibi çevre sorunlarının da ele alındığı görüşme, sıcak bir havada geçti.

 

18.06.2014 00:00
Okunma Sayısı: 229
Fotoğraf Galerisi