TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
SÖYLEŞİ ` HAZIRLANMANIN ÖTESİNDE DÜŞÜNEBİLMEK`

 Değerli Üyemiz/Değerli Öğrenci Üyemiz


Şubemiz Öğrenci Komisyonu tarafından,16.11.2019 tarihinde  saat 17.00 de  "Hazırlanmanın Ötesinde Düşünebilmek" konulu söyleşi gerçekleştirilecektir. 

Amerika Birleşik Devletleri‘nde yaşayan meslektaşımız Levent ONAT‘ın uzaktan bağlantı ile katılarak   deneyimlerini aktaracağı söyleşiye tüm öğrenci üye ve üyelerimiz davetlidir. 

Katılımınızı dileriz.

Saygılarımızla.

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

LEVENT ONAT KISA ÖZGEÇMİŞ
Levent Onat, İzmir Çınarlı Anadolu Teknik Lisesi Elektronik Bölümü`nü bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Mühendisliği` nden 1996` da lisans ve 1998 yılında yüksek lisans derecesi almıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi ve
Stuttgart Üniversitesi`nin ortaklaşa yürüttüğü ve Volkwagen vakfının finanse ettiği izmir ve çevresinde dış hava kalitesinin belirlenmesi projesinde tam zamanlı olarak görev yapmış ve araştırmalarına Stuttgart Üniversitesi`nde devam etmiştir.
Türkiye`de özel sektörde de kısa bir süre çevre mühendisliği yapan Levent Bey,
Amerika`da Auburn Üniversitesi`nde araştırma görevlisi olarak kariyerine ve eğitimine devam etmiştir. Auburn Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü`nden yüksek lisans derecesi almış ve mezuniyeti sonrasında Amerika`da otomotiv, kimya, demir döküm ve endüstriyel gaz üretimi gibi faklı özel sektörlerde çevre mühendisliği, iş sağlığı ve güvenliği alanında müdürlük görevleri üstlenmiştir. Birmingham Alabama Üniversitesi`nden çevre mühendisliği, iş sağlığı ve güvenliği alanında da doktora derecesi olan Levent Bey, üniversitede doçent olarak çalışan eşi ile birlikte Alabama eyaletinde ikamet etmektedir. Amerika Birleşik Devletleri Çalışma Bakanlığı`nın iş sağlığı ve güvenliği eğitmenliği görevini yürütmenin yanısıra, halen Amerika` da özel bir şirkette aynı alanda Teksas, Oklahoma, Arkansas, Lousiana, Mississippi ve Alabama eyaletlerinden sorumlu bölge müdürü olarak görev yapmaktadır. Alabama Türk- Amerikan Derneği`nin başkan yardımcısıdır. Ailesi ile birlikte gezmek, yeni yerler ve farklı kültürler görmek, elekronik eşya tamir etmek ve muhabbet kuşu yetiştirmek
hobilerinden bazılarıdır.

12.11.2019 00:00
Okunma Sayısı: 145