TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
STAJYER ÖĞRENCİ KONTENJAN TALEBİ

Değerli Üyemiz

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi olarak, üyelerimizin ve meslektaş adaylarımızın mesleki, teknik ve sosyal donanımlarının artırılması yönünde çalışmalarda bulunulması hedeflenmektedir. Bu kapsamda, Çevre Mühendisliği`ne aday öğrencilerimizin mesleki deneyim kazanabilmeleri için, meslek disiplinimiz içinde yer alan tüm konularla ilgili proje, taahhüt, işletme, danışmanlık ve laboratuvar çalışma alanlarında staj yapmaları faydalı olacaktır.

Bilginiz dahilinde olduğu gibi mühendislik firmalarında ve endüstriyel kuruluşların kadrolarında bir çok meslektaşımız hizmet vermektedir. Gelecekte odamız üyesi olacak olan öğrenci arkadaşlarımızın eğitimlerine katkı koymak, firma uygulamalarınızdan ve deneyimli mühendislerinizden faydalanmalarını sağlamak için sizlerden olanaklarınız dahilinde stajyer Çevre Mühendisliği Öğrencisi kabulünüzü arzu etmekteyiz.

Bu noktadan hareketle, çalıştırmayı düşündüğünüz stajyer öğrenci sayısını, çalıştırmayı düşündüğünüz konuları, stajyer öğrencilere tarafınızca sağlanacak ekonomik ve sosyal destekleri Odamıza 26.03.2021 tarihine kadar bildirdiğiniz takdirde, tarafımıza başvuruda bulunan öğrenciler arasından firmanıza stajyer öğrenci gönderilebilecektir.

Mühendis adaylarının eğitimine ve mesleki yaşantılarına bulunacağınız değerli katkılardan dolayı aday Çevre Mühendisleri adına teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla.   

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

 

11.03.2021 00:00
Okunma Sayısı: 425
Fotoğraf Galerisi