TMMOB AİLESİ YILDIRIM`I UĞURLADI
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Genel Sekreteri Fikret Kemal Yıldırım, 5 Eylül`de Antalya`nın Alanya ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti. Yıldırım, İMO Genel Merkezi`nde düzenlenen törenle sonsuzluğa uğurlandı.
Yıldırım, kazaya karışan iki aracın kaldırımda yürürken kendisine çarpması sonucunda yaşama veda etti. İMO Teoman Öztürk Konferans Salonu`nda düzenlenen törene Yıldırım`ın ailesi, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe ve Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baran Bozoğlu`nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.
Törende konuşan Gökçe, "Arkadaşımız nerede ne olacağı belli olmayan, ölümün sizi nerede yakalayacağını bilmediğiniz güvensiz bir ülkenin insanı olarak aramızdan uçup gitti" dedi. Gökçe, "Fikret güven duyulan; insanı yolda bırakmayacak bir kişiliğe sahipti. İletişim ustasıydı. TMMOB önemli bir insanını bir cinayete daha kurban verdi. Onu hiç unutmayacağız" diye konuştu. Yıldırım, törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı`nda defnedildi.