TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
Uşak Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünün düzenlediği `Su Arıtma Cihazları` toplantısına konuşmacı olarak katılım sağladık

 

23 Nisan 2021 tarihinde Uşak Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri "Arıtma cihazları konusunda toplumu bilinçlendirmek" konulu proje ödevlerini dijitale taşıdılar.

Bu konuda toplumu bilgilendirmek isteyen öğrenciler yapmış oldukları bilgilendirme, kitapçık ve röportajların hepsini evlerinden online olarak gerçekleştirdiler.

Üniversiteli öğrenciler TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Medet Güney‘i ve 80 katılımcıyı bir araya getirip su arıtma cihazları ve su israfı üzerine bir saatlik verimli bir bilgilendirme yaptı.

Online bilgilendirmede Medet Güney; "Biz Çevre Mühendisleri Odası olarak her zaman suyun çeşmeden içilmesi kanısındayız. Fakat günümüzde nüfusun ve sanayileşmenin artmasıyla musluktan su tüketmeyi insanlar tercih etmemektedir. Musluk suyunu tüketmek içinse son zamanlarda birçok insan arıtma cihazlarını kullanmayı tercih etmektedir. Su bir yaşam hakkıdır. Musluk suyuna evlerimizde herhangi işlem uygulamadan kullanılmak için yetkililerin daha fazla çalışma yapması gerekiyor." dedi.

https://www.kanal42haber.com/mobil/haber/aritma-cihazlari-konusunda-toplum-bilinclendirilmeli-41878.html

 

 

03.05.2021 00:00
Okunma Sayısı: 213